TERVETULOA!

Passer Media on yritys, joka tuottaa aineistoa opetus-tarkoituksiin. Teemme ensisijaisesti luonnontieteellisiä filmejä, joita käytetään esikouluissa, kouluissa ja kirjastoissa. Tavoitteena on tarjota asiakkaillemme tuoreinta, nykyaikaisinta ja parasta mahdollista materiaalia.

Palvelut

Tarjoamme tuotteita ja palveluita, jotka tukevat lasten ja nuorten kehitystä. Tuotteemme ovat luonnontieteellisiä opetusfilmejä ja interaktiivisia ohjelmia. Tarkoituksena on lisätä kohderyhmän osaamista: nuoret oppivat, miten lähiympäristö ja maailmankaikkeus toimivat. Samalla heille syntyy positiivinen minäkuva sekä kiinnostus liikkua luonnossa. Tuotteemme toimivat apuvälineinä opetuksessa ja tukevat opettajan työtä. 

LINKIT

 

Toimeksiannot

Meillä on pitkäaikainen kokemus elokuvatuo-tannosta ja tarjoamme ammattilaispalveluja, kuten valokuvausta, elokuvausta ja editointia. Teemme tilauksesta dokumenttiohjelmia, inserttejä, mainoksia ym. Työskentelemme Full HD- ja 4K-tarkkuuksilla tuottaen Master- ja Broadcast-laatua. Pyydä tarjous!

YHTEYSTIEDOT

Passer Media
 
FI-10640 DRAGSVIK
 
S-posti: passermedia ät o utlook com
 
Y-tunnus: 0999072-5

Visio ja missio

Yrityksemme strategia on työmme perusta. Seuraavat asiat ovat meille tärkeitä:

 

Visio

Passer Median pyrkimyksenä on olla johtava toimija luonnontieteellisellä opetusfilmialalla. Haluamme tarjota asiakkaille laadukkaita ja hyödyllisiä tuotteita sekä palveluita edulliseen hintaan.  

 

Missio

Tarkoituksenamme on tukea luonnontieteiden opetusta tarjoamalla moderneja tuotteita, jotka herättävät käyttäjissä kiinnostusta, jännitystä ja iloa.

Lue lisää...